Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Сутра сједница градске Скупштине

Сутра сједница градске Скупштине

22.11.2022.

У сриједу са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе биће одржана 15. редовна сједница Скупштине града Зворника.

Дневним редом предвиђено је разматрање Приједлога Одлуке о усвајању Нацрта ребаланса буџета Града Зворника за 2022. годину, информација о стању у привреди и запошљавању на дан 30. септембар текуће године и о стању улица, тротоара и саобраћајне сигнализације у граду са приједлогом мјера, као и Програма рада зимског одражавања градских улица, тротоара, паркова, приградских насеља и локалних путева, те иницијативе за рјешавање проблема легализације имовине ЗЕВ „Парк 2“ и приступа објекту изграђеном на кп.бр. 1389/1 КО Зворник град.

Одборници ће се изјаснити и о приједлозима одлука о давању гаранције на кредитно задужење Српској Православној Црквеној општини Зворник-Центар и о замјени непокретности кп.бр. 2828/468 K.O. за кп.бр. 2806/2 и кп.бр. 2813/2 обе К.О. Челопек, о куповини земљишта за изградњу пумпних станица за водоводни систем Локањ-Пилица, о куповини земљишта за игралиште у МЗ Роћевић, те о куповини земљишта за потребе градског гробља у Каракају.

Разматраће и приједлоге одлука о прихватању поклона непокретности у МЗ Пађине, о расписивању лицитације за продају земљишта у Пословној зони Јадар, као и информација о водоснабдијевању на подручју града Зворника и пружању других комуналних услуга, о стипендирању студената из буџета града Зворника у школској 2021/22 години и о усвојеном Програму рада зворничких средњих школа за 2022/23 школску годину.

На сједници ће се наћи и Извјештај о успјеху ученика основних и средњих школа у 2021/22 години и упису ученика у школској 2022/23 години, као и приједлози одлука о лицитацији возила возног парка Градске управе Зворник и о одређивању вјештака.

Pin It on Pinterest

Share This