Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инвестирај
  4.  » Пословне/индустријске зоне
Пословне/индустријске зоне
ПОСЛОВНА ЗОНА "ЈАДАР"

Како би се подстакли раст и развој постојећих и отварање нових пословних субјеката, те покретање производних дјелатности и улагање домаћих и страних инвеститора на подручју града Зворник, основана је Пословна зона „Јадар“.

Одлуком Владе Републике Српске од 10.12.2020. године право својине и посједа на непокретностима пренијето је на Град Зворник. Налази се у Каракају, приградском насељу у непосредној близини граничног прелаза са функцијом робног царинског терминала и магистралних саобраћајница (М1(110) и М1(115)). Простире сe на јединственој парцели површине 8,09 hа и има изграђену инфраструктуру која се треба уредити и ставити у функцију.

Тренутно у Пословној зони „Јадар“ своју дјелатност обављају три предузећа.  Осталим заинтересованим инвеститорима могу се продати или дати у закуп други објекти, њих 10, укупне површине 6,69ha земљишта.

 

ИНВЕСТИЦИОНА ЛОКАЦИЈА "ИНЖЕЊЕРИНГ"

Инвестициона локација „Инжењеринг“ је удаљена свега 4 кm од градског језгра. Налази се у непосредној близини граничног прелаза Каракај који има функцију робно-царинског терминала за теретни саобраћај и међународне пруге Србија-БиХ са утоварно-претоварном станицом. Директно је повезана са магистралним путем М19 који иде од Бијељине преко Зворника до Сарајева и М4 који води од Зворника до Тузле и даље у БиХ.

„Инжењеринг“ се простире на 7,1ha и обухвата 11 објеката.

Слободна је једна парцела површине 2.462,50m2 која се може цијепати.

Доступни су и објекти Управна зграда (518m2) са економским двориштем (2.583m2) и Привредна зграда Бараке (518m2)  са економским двориштем (547m2).

ИНВЕСТИЦИОНА ЛОКАЦИЈА "НОВИ ИЗВОР"

Од предузећа „Нови извор“ АД  у стечају откупљено је земљиште у широј индустријској зони у Каракају. Међутим, оно није изграђено и представља „greenfield“ локацију која се може понудити инвеститорима.

ОКВИРНА ПОНУДА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ У ИЛ "ИНЖЕЊЕРИНГУ"

Одсјек за управљање развојем и међународну у сарадњи са надлежним одјељењима Градске управе, комуналним и јавним предузећима сачинио је  Оквирну понуду за потенцијалног инвеститора у инвестиционој локацији „Инжењеринг“.

Pin It on Pinterest

Share This