Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Градска управа
  4.  » Јавна признања
Јавна признања

Признања града Зворник су установљена Одлуком о признањима у граду Зворник („Службени гласник града Зворник“, број 8/08 и 6/16). Овом одлуком утврђен је облик и изглед, критеријуми и поступак за додјелу.  Признања града Зворник додјељују се у току године само једном, на Дан града Зворник – 21. маја. Град Зворник додјељује следећа признања:

  • ПОВЕЉА ГРАДА ЗВОРНИК
  • МЕДАЉА „СТАНКО НИКОЛИЋ“
  • ЗАХВАЛНИЦА

У прилогу се налази списак свих добитника градских признања од 2009. године до 2022. године.

ПОВЕЉА ГРАДА ЗВОРНИК

Повеља града Зворник је највише друштвено признање града Зворник које се додјељује као посебан знак признања за рад и дјела у области стваралаштва и рада од општег значаја за град Зворник.

МЕДАЉА СТАНКО НИКОЛИЋ

Медаља „Станко Николић“ (златна, сребрна и бронзана) је друштвено признање које се додјељује за учињена дјела која заслужују опште поштовање и признање у граду, за истакнути рад, дјела и личне успјехе који доприносе општој афирмацији организација, институција у областима умјетничког рада и стваралаштва, образовања, науке, културе, физичке културе, за дјела хуманизма, несебичног пожртвовања у спасавању људи и добара, борбе за слободу и људско достојанство као и за дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

ЗАХВАЛНИЦА

Захвалница града Зворник се додјељује за учињено хумано дјело, испољену солидарност и друго дјело које има значај за град.

Pin It on Pinterest

Share This