Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Најаве
  6.  » Сједница Скупштине града Зворника 27. децембра

Сједница Скупштине града Зворника 27. децембра

22.12.2023.

Скупштинско засиједање, 26. по реду, биће одржано у сриједу, 27. децембра.  Одборници ће разматрати приједлоге одлука о усвајању ребаланса Буџета за 2023. годину и о измјени Одлуке о извршењу Буџета града Зворника за ову годину, те приједлоге одлука о усвајању Буџета за 2024. годину и о извршењу Буџета града Зворника за наредну годину.

На дневном реду су и приједлози одлука о висини вриједности непокретности по зонама на територији града на дан 31. децембар текуће године, те о куповини непокретности за потребе приступа и изградње резервоара РЗ водоводног система Локањ-Пилица, као и приједлог одлуке о прихватању поклона непокретности означене као к.п. бр. 376/2 КО Локањ, за потребе приступа и изградње резервоара Р3 водоводног система Локањ–Пилица.

Одборници ће се изјаснити и о Програму рада градске Скупштине за 2024. годину, о Извјештају о изградњи у 2023. години и о Информацији о стању пописа и уписа имовине Града Зворника.

Приједлог одлуке о утврђивању критеријума и расписивању Јавног конкурса за избор и именовање директора ЈПВОУ Дјечији вртић “Наша радост“, Записник са претходне сједнице Скупштине града Зворника и одборничка питања такође су тачке дневног реда.

Сједница Скупштине града биће одржана у великој сали Градске управе са почетком у 10:00 часова.

Pin It on Pinterest

Share This