Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У току протекле године у Шалтер сали Градске управе управе Зворник грађани су се обратили са 7.386 поднесака, а правни савјети давани су из области радног права, пензијско-инвалидског осигурања и борачко-инвалидске заштите.

Укупно је овјерено потписа преписа и рукописа 48.710.

Запримљена су 5.432 рјешења здравственог инспектора o одређивању мјера кућне изолације. Градска управа организовала је да их овлаштени радници достављају на кућне адресе.

У 2020. години рад је био прилагођен ситуацији изазваној пандемијом вируса корона. Ограничен је број лица која могу бити истовремено у Шалтер сали и мјесним канцеларијама уз поштовање прописаног растојања са означеном дискреционом линијом, ношењем маски и  мјерењем тјелесне температуре на улазу. Обезбијеђена је физичка провидна баријера на радном мјесту која пружа довољну заштиту радницима и корисницима, а такође је вршена стална дезинфекција простора.

У складу са одлуком Градског штаба за ванредне ситуације о овјери потписа било је омогућено да се овај поступак може извршити изван просторија јединице локалне самоуправе на основу усменог захтјева странке путем телефона, а у циљу да се корисницима олакша да добију тражену услугу.

Ради олакшане комуникације отворене су електронске адресе: maticar@gradzvornik.org и opsta.uprava@gradzvornik.org.

Pin It on Pinterest

Share This