Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина засиједа у уторак
Градска Скупштина засиједа у уторак

Редовна 13. сједница Скупштине града Зворника биће одржана сутра са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе, а на дневном реду је 15 тачака.

Одборници ће разматрати Одлуку о годишњем финансијском извјештају Града за 2021 годину, те извјештаје о извршењу буџета Града Зворника за прошлу годину, као и о извршењу буџета Града Зворника за прва три мјесеца текуће године.

Дневним редом предвиђени су и приједлози одлука о усвајању Локалног плана управљања отпадом за град Зворник за период 2022-2027. године и о измјени Одлуке о прихватању кредитног задужења, те о спровођењу конкурса за куповину пословног простора у Зворнику.

Пред одборницима ће бити и приједлози одлука о утврђивању критеријума и расписивању Јавног конкурса за избор и именовање директора у јавним установама чији је оснивач Скупштина града Зворника, о именовању кандидата за комисију за јавне набавке, те о измјени Одлуке о утврђивању висине основне плате и других права из радног односа функционера града Зворника, као и Приједлог Одлуке о висини накнаде за рад чланова управних одбора у јавним установама чији је оснивач Скупштина града Зворника.

Неколико тачака о продаји и замјени непокретности у катастарским општинама Зворник, Зворник-град и Челопек ради комплетирања парцела, одборничка питања и усвајање записника са 12. редовне сједнице Скупштине града Зворника такође су тачке дневног реда сутрашње сједнице Скупштине града Зворника.