Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина сутра засиједа

Градска Скупштина сутра засиједа

06.12.2022.

У сриједу, 7. децембра, са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе биће одржана 16. редовна сједница Скупштине града Зворника.

На дневном реду наћи ће се приједлози одлука о усвајању ребаланса буџета града Зворника за 2022. годину и о извршењу Буџета града Зворника за текућу годину, као и о усвајању Нацрта буџета града Зворника за 2023. годину.

Одборници ће разматрати годишње програме рада и финансијске планове јавних установа чији је оснивач Град Зворник, те Информацију о стању и заштити животне средине на територији града и Приједлог Одлуке о куповини земљишта ради изградње пумпне станице у Локању.

Локални парламент ће се изјаснити и о приједлозима одлука о прихватању поклона непокретности означених као к.п. број 4461/7 и к.п. број 4461/8 све К.О. Скочић, о куповини земљишта к.п. број 7009/1 и к.п. број 7010/1 обје К.О. Зворник за проширење гробља у Каракају и о куповини земљишта к.п. број 7008/3, к.п. број 7010/2 и к.п. број 7011/5 све К.О. Зворник за проширење гробља у Каракају.

Пред одборницима ће се наћи и приједлози одлука о објављивању Јавног огласа за избор и именовање члана Градске изборне комисије града Зворника, као и о именовању чланова комисије за спровођење јавног огласа за избор и именовање члана ГИК Зворник, те о утврђивању критеријума и расписивању Јавног огласа за избор и именовање директора Центра за социјални рад.

Дневним редом је предвиђено и усвајање записника са 15. редовне сједнице градске Скупштине, одборничка питања, као и разрјешење, избор и именовање.

Pin It on Pinterest

Share This