Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Зворник представљен на сајму „Завичаја“ у Новом Саду

Зворник представљен на сајму „Завичаја“ у Новом Саду

12.02.2024.

Током протеклог викенда Град Зворник је представљен у Новом Саду на 5. сајму „Завичаја“. На манифестацији која промовише привредни, културни и туристички потенцијал Срба широм региона, учествовало је више од 160 излагача из Србије, Републике Српске, Федерације БиХ, Хрватске, Мађарске и Црне Горе.

Између осталих, Зворник су пјесмом представили малишани хора Основне музичке школе  „Војин Комадина“. На градском штанду били су изложени производи и брошуре СПКД „Просвјета“, риболовачког удружења СРУ „Бистро“, Центра за истраживање и очување културно историјске баштине „Др Ђорђе Лазаревић“, планинарско-еколошког удружења „Корак“, те предузетника и компанија „Графикус“, „Ас оглас“и АД „Витинка“.

Штандове су званично посјетили министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Никола Селаковић, директор Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Арно Гујон и  директор Фонда за избегла, расељена лица и сарадњу са Србима у региону Александар Ђедовац.

Сајам завичаја организују Фонд за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону и Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу Владе АП Војводине.

Pin It on Pinterest

Share This