Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Зворник: Отворене просторије удружења Дјечија нада

Зворник: Отворене просторије удружења Дјечија нада

03.04.2024.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић са сарадницима присуствовао је свечаном отварању просторија  удружења „Дјечија нада“ у Зворнику, када је и симболично обиљежен Међународни дан особа са аутизмом.

Удружење „Дјечија нада“ помаже дјеци и младима са инвалидитетом са подручја Зворника, а у новим просторијама тренутно раде са десет малишана. Мануела Чанковић, дефектолог у удружењу истакла је да ће ово удружење у 2024. години реализовати План активности, који је иновативан и разнолик.

„Радимо нешто што је јединствено за наш град, а то је едукацијско-рехабилитацијски боравак, који подразумјева боравак дјеце од 3 до 14 година који имају развојне тешкоће. Ми смо и осмислили да отварање нових просторија удружења буде управао на данашњи дан, када се обиљежава „Међународни дан особа са аутизмом”, имајући у виду да је то јако осјетљива категорија, којој се треба посветити и да имамо највише младих са датом дијагнозом,“ рекла је Чанковићева.

Градоначелник Ивановић је рекао да Градска управа има одличну сарадању са  удружењем ”Дјечија нада”.

„Циљ је да се дјеци са посебним потребама створе што бољи услови како би могли што квалитетније да проводе своје вријеме. Ми ћемо свакако наставити да подржавамо ово удружење како финансијски тако и заједничким активностима,“ рекао је градоначелник Ивановић.

Pin It on Pinterest

Share This