Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Зворник: одржана осма Улична трка

Зворник: одржана осма Улична трка

20.05.2024.

У организацији Атлетског клуба „Зворник“, а поводом обиљежавања „Дана Града“, у Зворнику је одржана осма Улична трка у којој је учествовало више од 1200 такмичара – зворничких предшколаца, основаца и средњошколаца, односно младих атлетичара из Власенице, Бијељине, Пала и Крупња.

Одржане су укупно 22 трке у женској и мушкој конкуренцији, а највећи аплауз присутне публике добили су малишани са посебним потребама који су били саставни дио овогодишње манифестације.

Манифестацију је отворио градоначелник Зворника Бојан Ивановић.

„Ово је једна лијепа спортска манифестација у оквиру обиљежавања 614. рођендана Зворника. Манифестација која показује да је Зворник град младих и град спорта и увијек ћемо подржавати овакве манифестације у којима су, прије свега, учесници млади. Велику захвалност за овај догађај дугујемо Атлетском клубу „Зворник“ који је организовао ову трку“ – истакао је градоначелник Ивановић.

„Краљица спортова“ украсила је главну зворничку улицу, а такмичари су на најбољи начин послали поруку да је физичка активност кључна за здрав и дуг живот и да је најзначајнији корак на том путу – управо бављење спортом.

 „Циљ манифестације је промоција здравог живота, спорта и дружења и сви су побједници, Хвала свим такмичарима који су се одазвали нашем позиву, хвала дјечијем вртићу „Наша радост. Хвала Граду и свим спонзорима који су нам помогли да организујемо уличну трку“ – поручила је Славица Мандића из Атлетског клуба „Зворник“.

Манифестација је одржана под покровитељством Града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This