Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Зворничко љето: Незабораван концерт Драгане Мирковић

Зворничко љето: Незабораван концерт Драгане Мирковић

09.08.2023.

Драгана Мирковић пјевала је синоћ за и са Зворничанима и гостима из околних градова и регије. Ријеке људе у вечерњим часовима слиле су се у Зворник и на градску плажу, а Драгана се потрудила да им приреди незаборавну атмосферу.

Она је рекла да јој је драго што пјева на 22. Зворничком љету, истакавши да очекује добар провод, а тако је и било.

 „Кад су ме довезли кроз публику, било ми је драго што сам могла да вас видим ближе и махали смо, ви мени, а ја вама, узајамно слали пољупце и срца .“

На одушевљење њених многобројних обожавалаца који су стигли са свих страна, Драгана је затражила да јој публика приђе ближе, односно до бине,  истакавши да не постоји ништа љепше од тога, а потом су до иза 00:00 часова са њом пјевали.   

Прославом славе града и синоћним концертом требало је да буде завршено овогодишње зворничко љето. Међутим, још један концерт, групе Кербер, очекује нас и вечерас, јер је Драганин концерт требало да буде одржан 5. августа, али је због метеоролошких прогноза о могућем невремену, помјерен за 8. август. Из истог разлога отказана је и Дринска регата, док је концерт групе Кербер помјерен са 8. на 9. август.

Pin It on Pinterest

Share This