Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Зворнички Црвени крст обиљежио Међународни дан старијих лица

Зворнички Црвени крст обиљежио Међународни дан старијих лица

04.10.2023.

Поводом 1. октобра – Међународног дана старијих лица представници Градске организације Црвеног крста Зворник посјетили су Дом за старија лица у Кисељаку гдје су уручили прехрамбене и хигијенске пакете, воће, ћебад, шоље за кафу.

Директор Дома Бошко Васић захвалио се на доласку у установу и на поклонима.

„Данас смо добили оно што свакако купујемо. Воће, храна, средства за хигијену су нешто што је неопходно свакодневно и са те стране нам је значајно када то добијемо, али можда је значајнија сама посјета нашој установи, јер сви воле када неко дође и укаже им пажњу, посвети време. Што се тиче сарадње са Црвеним крстом, она је одлична и надам се да ће се тако наставити и убудуће.“

Васић је истакао да су корисници углавном са регије и да су смјештени у два објекта. Пружа им се њега 24 часа, осмишљавају садржаји за празнике, а посјећују их ученици и посјетиоци из других установа.   

Секретар зворничког Црвеног крста Дана Мићић нагласила је да је ова активност традиционална, те да постоје и други видови сарадње са Домом за старија лица.

„Наша редовна активност је и добровољно давалаштво крви и када нам се из Дома обрате за помоћ сарађујемо и у тој области“ – рекла је Мићићева и додала да је задовољство када се види да су у Дому добри услови, да је лијепо шеталиште, као и природа која окружује Кисељак. Она је пожељела корисницима да им дани прођу у задовољству, дружењу и узајамном помагању и да у Дому увијек влада хармонија као да су једна велика породица.

Pin It on Pinterest

Share This