Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Данас су на платоу испред Основне музичке школе постављене двије дрвене табле, једна је новогодишња и са поруком волим Зворник и на другој пише „Звонки град“. Обе су идеалне за фотографисање и „селфије“, а на овој локацији направљен је и дупли круг украшен новогодишњим украсима и накитом са називом нашег града који такође служи за фотографисање.

Добру фотографију посјетиоци и Зворничани могу направити и поред, тренутно најатрактивније градске локације – новогодишње јелке, коју краси новогодишњи накит брендиран са „Зворник“ и „Звонки град“.

„У ери друштвених мрежа, када сви траже атрактивне локације како би направили добру фотографију и прикупили што више „свиђања“,  зворничке тачке за фотографисање – велика јелка на платоу гдје је фонтана, новогодишњи кругови и двије табле на платоу испред Основне музичке школе, идеалне су прилике да се на овај начин промовише наш град – кажу у Туристичкој организацији која се са својим идејама укључила у новогодишње украшавање града у организацији Градске управе.

За потребе новогодишњег фотографисања ТОГЗ је урадила и новогодишње шоље и медењаке, који су брендирани ознаком #visitzvornik.

Pin It on Pinterest

Share This