Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

18.02.2020. године

Радови на доњој конструкцији моста краља Александра Првог Карађорђевића су завршени и мост је у цјелости бетониран, саопштио је данас замјеник градоначелника Бојан Ивановић.

Он је рекао да ће се представници Градске управе Зворник до краја ове седмице састати са представницима општине Мали Зворник, Граничне полиције БиХ, надлежних институција Србије, извођачима радова и Надзорним органом како би се дефинисала могућност отварања моста за пјешаке, највјероватније уз одређене термине када ће он бити затворен.

„Очекујемо да ће то до краја седмице бити договорено и да ћемо моћи саопштити суграђанима како ће и у ком обиму мост бити пуштен у функцију. Локалној заједници је у интересу да то буде што прије, али то не зависи од нас него од виших инстанци.“

У наставку реконструкције моста биће предузети радови на горњем дијелу који подразумијевају пјескарење, антикорозивну заштиту и фарбање металне конструкције након чега ће бити урађена хидроизолација бетонске конструкције и асфалтирање, те постављена расвјета.

Pin It on Pinterest

Share This