Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Замјеник градоначелника даривао прворођену бебу

Замјеник градоначелника даривао прворођену бебу

01.01.2023.

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић даривао је данас у породилишту зворничке Болнице прворођену бебу у Новој години.

Само 36 минута након уласка у 2023. годину Љубинка Кљештан донела је на свијет дечака Лазара који је њено прво дијете.

Замјеник градоначелника је честитао родитељима Љубинки и Спасоју пожељевши и њима и беби пуно здравља, среће и љубави, те да мали Лазар и друге бебе које ће се родити донесу доста радости својим породицама.

„Као што традиција налаже овдје смо у посјети нашим најмлађим суграђанима, бебама које су рођене првог дана Нове године. Зажелио бих да се наредних година рађа што више дјеце у нашем породилишту и честитам директору и свим запосленима у Болници на раду, труду и условима који постоје у овој установи“ – рекао је замјеник градоначелника Ивановић поручивши да ће са изградњом новог блока Болнице пружање услуга бити на још вишем нивоу.

Мајка Љубинка истакла је да јој је рођење сина најљепши поклон и да јој је 2023. година најљепше почела од свих до сада.

Она се захвалила на дару који јој је уручио замјеник градоначелника. Према њеним ријечима, трудноћа и порођај су прошли без икаквих проблема, а мали Лазар је тежак 3450 грама и дуг 50 cm.

Директор Болнице Иван Поповић рекао је да је мајка прворођене бебе игром случаја радница ове установе. Он је напоменуо да је у 2022. години рођена 501 беба, те додао да је комплетно одјељење гинекологије и акушерства реновирано, опремљено са најновијом савременом опремом, а замијењена је и сва немедицинска опрема. У Болници ради седам гинеколога и један љекар на специјализацији, те 17 бабица.

Pin It on Pinterest

Share This