Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Заједничка АПШИФТ (UPSHIFT) радионица за младе у БиХ и Србији – пријаве до 11. априла

Заједничка АПШИФТ (UPSHIFT) радионица за младе у БиХ и Србији – пријаве до 11. априла

05.04.2023.

Млади узраста од 16 до 24 године могу се до 11. априла пријавити за учешће у заједничкој АПШИФТ Босне и Херцеговине и Србије радиници која ће бити одржана од 2. до 4. маја текуће године.  

Радионица је намијењена за тимове састављене од три до пет младих људи који у својим срединама примјећују неки проблем. Они уз подршку ментора и тренера уче како да осмисле његово рјешење и такмиче се за новчане награде од по 3.000 КМ помоћу којих могу реализовати своје рјешење.

Посебно се охрабрују да се пријаве млади из маргинализованих група као што су припадници ромске популације или других етничких мањина, млади с инвалидитетом, без родитељског старања и из породица ниског социо-економског статуса.

Радионицу проводи Хуманитарна организација „Генезис Проџект“ (Genesis Project) у сарадњи са УНИЦЕФ-ом уз финансијску подршку ДП Врлда (DP World).

Детаљнија појашњења могу се добити интернет страници https://upshift.ba/,  те на страницама https://www.facebook.com/upshift.bosnia.herzegovina и  https://www.instagram.com/upshift.bosnia.and.herzegovina.

Pin It on Pinterest

Share This