Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Захвалност Србијагасу и свима који су дали допринос да се одржи континуитет грејања

Захвалност Србијагасу и свима који су дали допринос да се одржи континуитет грејања

03.11.2021.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић изразио је још једном захвалност, прије свега Србијагасу на разумијевању које су показали за грађане преко ријеке Дрине и што су од количина гаса које су увезли из Мађарске обезбједили педесетак хиљада кубика на дневном нивоу како би функционисала фабрика глинице и наша градска топлана.

„Практично смо уз њихову помоћ и наравно уз озбиљну енергију Гас Рес-а и, да кажемо и људи из Зворник стана одржали континуитет у гријању наших објеката, прије свега школских, болнице, вртића, свега што је неопходно за нормално одвијање живота. У једном тренутку помислили смо да треба обуставити наставу на дан-два, но када смо добили интервентне количине гаса до тога није дошло тако да раде и школе, вртићи, Болница, а и станови који се грију са градске топлане су топли. Још једно захвалност свима који су дали свој допринос.“

Градоначелник је саопштио да је Зворник стан први пут ушао у грејну сезону са дугом према испоручиоцу гаса који је испод 500.000 КМ што се није десило у задњих петнаестак година, од како он прати ту ситуацију.

„Знало је бити грејних сезона гдје смо улазили са дугом преко 2.500.000 КМ, па чак и 3.000.000 КМ. Менаџмент Зворник стана заједно са Надзорним одбором ради свој посао што је квалитетније могуће. Сигурно да има примједби на градску топлану, као што увек и у сваком граду имате незадовољних, али они сваке године обављају квалитетан ремонт и рационално воде рачуна о запошљавању и свему другом – рекао је градоначелник који је додао да и након скока цијене гаса на свјетском тржишту, корисницима није ни ове године, барем не за овај први квартал грејне сезоне, мијењана цијене грејања.   

Pin It on Pinterest

Share This