Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Војводина и Зворник – наставак сарадње

Војводина и Зворник – наставак сарадње

16.06.2023.

Директор војвођанског Фонда за избегла, расељена лица и за сарадњу са Србима у региону Александар Ђедовац, Јелена Добровић – Бојановић, помоћница у Секретаријату за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама и Дане Баста, покрајински секретар за спорт и омладину посјетили су град Зворник и разговарали о заједничким пројектима.

„Изузетно нам је драго што већ други пут у Зворнику можемо да помогнемо побољшање спортске инфраструктуре, тако је ОШ Свети Сава добила најсавременију подлогу по ФИБА стандардима. Укупна вредност овог пројекта је три милиона динара и сигуран сам да ће деца, будуће генерације кошаркаша стасати на тим теренима. Ми наравно не планирамо да се овде зауставимо, намеравамо да и даље улажемо у инфраструктуру како у АП Војводини тако и у Републици Српској, али и свим другим деловима где живе наши људи. Овако унапређујемо спорт, спортску инфраструктуру и радимо за добро наше омладине и наших спортиста,“ истакао је Баста.

Влада АП Војводине у континуитету подржава пројекте на простору Републике Српске и увијек су драги гости у Зворнику, рекао је Бојан Ивановић, градоначелник Зворника.

„Данас су нама представници Владе Војводине, наши искрени пријатељи, који су обезбиједили вриједну донацију, савремени кошаркашки терен и кошаркашку конструкцију. Ово није прва донација, претходну подлогу ћемо премјестити на друго, мање игралиште, а ова најмодернија је постављена баш поред школе јер је то централно игралиште у граду, на коме се одржавају бројна такмичења.  Ово није једина инвестиција што се тиче спортских и дјечијих терена у Зворнику до краја године,“ најавио је градоначелник Ивановић.

Након састанка делегације Војводине и Града Зворника заједно су обишле терен, а Покрајински секретаријат за спорт и омладину је донирао кошаркашке лопте ОКК Дрина Принцип из Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This