Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Зворничкој Болници данас су испоручена два нова санитетска возила у оквиру пројекта изградње и опремања новог блока Болнице и реконструкције постојећег објекта. Средства за набавку возила у износу од око 260.000 КМ обезбједили су Влада Републике Српске и Градска управа Зворник.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић поручио је да ће Град Зворник, као и до сада, увијек пружати подршку зворничким Дому здравља и Болнице са циљем унапређења квалитета услуга које пружају и стварању добрих услова за рад запослених у њима.   

„У овом тешком времену пандемије виируса корона, прије свега, изражавам захвалност свом медицинском и немедицинском особљу Дома здравља и Болнице на свом уложеном труду за спашавање наших суграђана. Ова возила су мала техничка подршка, а она ће у пуном капацитету  услиједити тек  након завршетка новог блока и након завршетка реконструкције постојећег објекта.

Град Зворник мора подржавати све медицинске установе, мора бринути о здрављу суграђана и ми сваке године преко 700.000 КМ директно из буџета издвојимо за наш локални здравствени систем. Ове године то ће бити и више јер смо купили стамбени објекат који се налазио на парцели гдје се сада гради нови блок Болнице. Увијек смо ту за добробит и за здравље наших суграђана, као и за побољшање услова рада нашег медицинског и немедицинског особља које брине за здравље људи.“

            Директор Болнице Иван Поповић  истакао је велику захвалност Влади Републике Српске и Градској управи на челу са градоначелником који су финансирали набавку возила.

            „Ради се о изузетно квалитетним маркама возила са свом медицинском опремом коју је потребно да има једно санитетско возило. Она ће много значити нашим запосленима, а највише  пацијентима и умогоме ћемо побољшати квалитет услуга које пружа Болница Зворник – рекао је Поповић који је напоменуо да је ова установа имала стар возни парк, а да ће сада са новим возилима моћи да стане раме уз раме са већим болницама и у Републици Српској и у региону.

Pin It on Pinterest

Share This