Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Поводом предстојећих васкршњих празника Туристичка организација града Зворника  на платоу испред Основне школе „Свети Сава“ и Основне музичке школе „Војин Комадина“ уредила је кутак за фотографисање. За ту намјену дупли круг је окићен бршљаном, врбиним гранчицама, украсним јајима, зечићима и цвијећем. Постављена је и плочица која промовише званични профил Туристичке организације града Зворника на друштвеној мрежи инстаграм #visitzvornik, а празничном духу на платоу доприносе и разнобојна плетена јаја, украси у облику срца и јаја за натписом Зворник.

 „По први пут је један кутак у граду украшен за васкршње празнике. Идеја је да мало унесемо ведрине у градски простор, а оно што нас радује је да смо од суграђана добили најпозитивније коментаре. Жеља нам је да на овај начин мотивишемо и њих и посјетиоце Зворника да се фотографишу, да дијеле своје фотографије на друштвеним мрежама и на тај начин промовишу Зворник. Планирамо да тематско украшавање појединих дијелова града постане пракса и у наредном периоду, јер смо сада због пандемије више фокусирани на онлајн промоцију – рекла је Ивана Ђокић Милановић, в.д. директора ТОГЗ-а.

Туристичка организација украсила је плато уз помоћ суграђанки из креативне радионице „Васо Пикасо“ и цвјећаре „Иксиа“ из Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This