Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Васкршњи кутак у Зворнику

Васкршњи кутак у Зворнику

12.04.2023.

На платоу испред Основне музичке школе „Војин Комадина“ у Зворнику украшен је кутак поводом наступајућег празника Васкрса. Туристичка организација града Зворника и овог пута декорисала је простор на платоу са шареним зекама, јајима и другим украсима, како би сваки пролазник осјетио дух прољећа и празника на зворничким улицама.

Према ријечима Иване Ђокић Милановић, директорице Туристичке организације града Зворника циљ је да у сваком тренутку пошаљемо лијепу слику из Зворника.

„Туристичка организација уз подршку Градске управе у континуитету реализује овакве активности како бисмо увијек имали неко мјесто које ће анимирати пролазнике да застану и да понесу лијепе утиске из нашег града. Овог пута смо као инспирацију користили прољеће и празничне дане поводом Васкрса, а са циљем да у наредном периоду имамо што више објава на друштвеним мрежама и  што више нових туриста који ће пожељети да дођу у Зворник“.

Нови украси на платоу су прољећни декоративни цвјетићи, шарене корпе са цвијећем, а велики круг је украшен за нове зворничке фотографије.

Pin It on Pinterest

Share This