Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Уличним цртежима написана рођенданска честитка Зворнику

Уличним цртежима написана рођенданска честитка Зворнику

16.05.2024.

Традиционалним цртањем по главној градској улици малишани дјечијег вртића „Наша радост“ честитали су рођендан граду Зворнику и наставили традицију одржавања манифестације „Цртамо свом граду“. Градоначелник Зворника Бојан Ивановић са малишанима је кредом писао рођенданске поруке и истакао да Зворник има чиме да се похвали када су у питању дјеца и млади.

„Ово је сигурно једна од најљепших манифестација, која се одржава у нашем граду током године. Велики број малишана учествује и цртајући на улици исказују своје жеље, визије, које ми треба да препознамо и то спроведемо у реалност, како би њихово одрастање и живот уопште био угоднији у Зворнику.“

Дјечији вртић „Наша радост“ броји око 630 малишана смјештених у четири објекта, док је њих 250 данас цртало свом граду.

„У складу са традицијом, ми сваке године са поносом учествујемо у манифестацији „Цртамо свом граду“ поводом његовог рођендана. Ове године на улице нашег лијепо града изашло је више од 250 малишана из три градска објекта и они на веома креативан начин исказују љубав према свом граду. Ова манифестација не само да слави наш град него подстиче и заједништво међу најмлађим суграђанима да и они учествују у културном животу нашег града,“ рекла је Маја Соро, директорица вртића „Наша радост“.

„Цртамо свом граду“ је манифестација која је годинама дио програма обиљежавања Дана града Зворника и кроз коју се најмлађи Зворничани укључују у живот локалне заједнице.

Pin It on Pinterest

Share This