Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Улица Симе Перића од јуче је званично једносмјерна у дијелу од раскрснице код Дома здравља до раскрснице са улицом Браће Обрадовић и у том смјеру је дозвољено кретање. У улици Браће Обрадовића задржан је досадашњи смјер кретања возила, односно према кружном току. То практично значи да ће се саобраћај у ове двије улице одвијати супротно кретању казаљке на сату, односно као у кружном току.

Градска управа Зворник на овај начин рјешава проблем загушења саобраћаја у улици између Болнице и Дома здравља, а обезбјеђено је и несметано паркирање у једној њеној траци.

Дозвољени смјер регулисан је вертикалним саобраћајним знацима, а у наредном периоду биће обиљежена и хоризонтална сигнализација.

Дио улице Симе Перића раније је уређен у склопу пројекта реконструкције градских улица, а постављање саобраћајне сигнализације и промјена режима саобраћаја омогућена је након помјерања степеништа и изградње подзиде (код Филијале за запошљавање) које је сужавало профил улице Браће Обрадовића. По завршетку тих радова стекли су се услови да се измјени режим саобраћаја, а у складу са пројектно-техничком документацијом и грађевинском дозволом.

Pin It on Pinterest

Share This