Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Учесници Видовданског сабора на пријему код градоначелника

Учесници Видовданског сабора на пријему код градоначелника

24.06.2023.

Поводом  18. Видовданског сабора, градоначелник Зворника Бојан Ивановић, уприличио је данас пријем за културно-умјетничка друштва.

Пријему су присуствовали представници КУД-ова, односно, учесници сабора: „Шумадија“ Горњи Милановац, „Костолац“ из Костолца, „Просвјета“ Брчко, „Караџић“ Лозница, „Румунско друштво Доина“ Уздин, Панчево и „Свети Сава“ Зворник.

Градоначелник Ивановић, пожелио је добродошлицу и пријатан боравак културно-умјетничким друштвима и упутио захвалност КУД-у „Свети Сава“, на организацији овако лијепе манифестације.

„Ово је прилика да нашим Зворничанима и свим гостима културно-умјетничка друштва из региона представе своје традиционалне вриједности, а велику захвалност за организацију ове манифестације дугујемо КУД-у „Свети Сава“ и господину Голићу. Град Зворник увијек радо пружа подршку умјетности, култури и очувању традиције и обичаја. Свим учеснцима желим пријатан боравак и надам се да ће нам се увијек радо враћати“, истакао је градоначелник.

Предсједник КУД-а „Свети Сава“ Драган Голић, који је организатор сабора, захвалио се представницима КУД-ова на учешћу, као и градоначелнику на пријему и подршци.

„Овогодишњи Видовдански сабор се одржава по 18. пут и  велику захвалност дугујемо Граду Зворник за помоћ у његовом успјешном организовању. Наша жеља је да свим Зворничанима и гостима овим догађајем пружимо прилику да уживају“, рекао је предсједник Голић.

У име свих представника обратио се предсједник КУД-а „Костолац“ Никола Топо.

„Сви смо срећни што ћемо дати допринос да вечерашњи ужитак буде лепши за ваше грађане, а надамо се да ћемо се и ми представити у светлу које заслужујемо, јер се ми најлепше осећамо у ношњи“, нагласио је предсједник Топо.

Pin It on Pinterest

Share This