Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » У Зворнику у недељу пријевремени избори за градоначелника
У Зворнику у недељу пријевремени избори за градоначелника

У Зворнику ће у недељу, 5. фебруара, бити одржани пријевремени локални избори за градоначелника, а грађани ће моћи да остваре своје право на једном од 74 бирачка мјеста од 07:00 до 19:00 часова.

Једини кандидат је Бојан Ивановић, испред Савеза независних социјалдемократа и коалиционих партнера, који је актуелни замјеник градоначелника Зворника.

За изборе је регистровано 53830 бирача од којих за гласање поштом 1060.

Мјесто за гласање на непотврђеним листићима за лица која су први пут стекла гласачко право по закључивању бирачког списка и лица која су регистрована да гласају путем поште, а на дан избора се затекну у Зворнику биће у згради ОШ „Свети Сава“.

У 87 бирачких одбора биће ангажована 822  члана и замјеника.

Изборна ћутња почеће 24 часа прије отварања бирачких мјеста, односно у суботу, 4. фебруара, у 07:00 часова и трајаће до затварања бирачких мјеста у  недељу, 5. фебруара.

Бирачи се за информацију на ком мјесту гласају могу обратити на број 056/232-266 или 056/232-200, те преко интернет странице Централне изборне комисије.

Припреме за изборе приводе се крају. Градска изборна комисија запримила је изборни материјал који ће у суботу бити достављен бирачким одборима и који ће чувати полиција до доласка предсједника бирачких одбора.

Све трошкове пријевремених избора сноси Град Зворник.

Pin It on Pinterest

Share This