Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У четвртак, 27. маја, са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе биће одржана 4. редовна сједница Скупштине града Зворника.

Дневним редом, између осталог, предвиђено је разматрање извјештаја за 2020. годину: о извршењу буџета Града Зворника, стању судских и других предмета у којима се као једна страна појављује Градска управа Зворник, те о раду градоначелника и Градске управе, као и Програма рада градоначелника и Градске управе за текућу годину.

Пред одборницима ће се наћи и приједлози одлука о усвајању Плана имплементације (2021-2023) Стратегије интегрисаног развоја града Зворника за период 2018-2027. година, Плана капиталних инвестиција града 2021-2023. година, као и о одређивању радног времена трговинских и занатско-предузетничких радњи, измјенама и допунама Одлуке о административним таксама и Програм заједничке комуналне потрошње за 2021. годину.

Извјештаји о раду са финансијским извјештајем за 2020. годину јавних установа чији је оснивач Град Зворник, те АД „Водовод и комуналије“,  АД „Зворник стан“, ЈП „Регионална депонија“ доо и Извјештај о извршењу производно финансијског плана Шумске управе „Зворник“ такође су на дневном реду сутрашњег засиједања локалног парламента.

Због епидемиолошке ситуације у Републици Српској сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This