Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » У Зворнику отворен тржни центар „Zvornik City Park“

У Зворнику отворен тржни центар „Zvornik City Park“

08.12.2023.

Свечаним програмом и пресијецањем врпце у Зворнику је отворен тржни центар „Zvornik City Park“, који ће према ријечима градоначелника Зворника Бојана Ивановића донијети различите погодности грађанима Зворника.

„Прије свега грађани ће имати бољу понуду роба и услуга, јер сад имамо десетине трговинских ланаца и произвођача код нас у Зворнику. Данас се овдје запослило 150 наших суграђана и то је највећи бенефит за нашу локалну заједницу. Уједно, ово је доказ да наш град иде напријед, да се Зворник налази на правом путу и да се развија. Захваљујем се прије свега инвеститору и свим трговинским ланцима што су изабрали баш Зворник за свој бизнис,“ рекао је градоначелник Ивановић.

На 20.000 m2 отворени „ритејл парк“ нуди грађанима више од 20 брендова.

„Прије тачно годину дана у Брчком смо отворили наш први ритејл парк, а овај у Зворнику је други у низу. Ми нећемо стати на томе, већ следеће године планирамо сличну градњу у Добоју, Источном Сарајеву, те реконструкцију бијељинског “City Mall”,” истакла је Јадранка Остојић, замјеница директора компаније „City Mall“.

На простору тржног центра отворена су продајна мјеста за 20 брендова, запослено је 150 радника, обезбијеђено је 215 паркинг мјеста.

Pin It on Pinterest

Share This