Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » У Зворнику основано Удружење предузетника

У Зворнику основано Удружење предузетника

29.03.2024.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић поздравио је више од 40 присутних предузетника са подручја града Зворника, који су након вишегодишње паузе формирали Удружење предузетника града Зворника.

„Драго ми је да смо дошли до тога да се поново формира удружење предузетника у Зворнику, јер предузетништво заузима значајно мјесто у нашем укупном привредном амбијенту. Имамо укупно 900 предузетничких радњи на простору града, које обухватају пар хиљада запослених и то нам је кључни показатељ, да се морамо посветити условима које предузетници имају у нашем граду. Удружење представља спону између предузетника, Градске управе, виших нивоа власти, а биће усмјерено на представљање проблема и потешкоћа, као и сугестија, као бисмо унаприједили привредни амбијент града Зворника,“ рекао је градоначелник Ивановић окупљенима.

Град Зворник ће подржати рад овог удружења и обезбиједиће простор за њихов рад. Удружење доприноси унапређењу привредног и предузетничког амбијента у Зворнику, речено је на Оснивачкој скупштини.

Pin It on Pinterest

Share This