Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У недељу, 12. септембра 2021. године у Зворнику је одржана Трећа међународна изложба паса свих раса за коју је пријављено 298 паса из Србије, Хрватске, Црне Горе, Федерације БиХ и Републике Српске.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић отворио је изложбу и пожелио учесницима да се лијепо осјећају у Зворнику и да њихов најљепши љубимац побједи.

„Добро нам дошли на изложбу, недостаје нам свима оваквих манифестација. Прошле године нисмо били на овом мјесту због пандемије вируса корона, али на срећу ове године смо ту,“ рекао је градоначелник Стевновић и пожелио да ова пошаст – вирус корона више никада никога не омета у организовању оваквих и других манифестација.

Предсједник Регионалног кинолошког удружења „Канис“ из Зворника Владимир Стевановић рекао је да је одржана и специјализована излоба друге ФЦИ групе. Он је нагласио да је овогодишњи број пријављених паса рекордан за град Зворник, подсјећајући да је на Другој међународној изложби, која је одржна 2019. године, било пријављено 275 паса.

„Захваљујући доброј организацији и изузетној локацији на градској плажи поред Дрине заслужујемо код излагача пуно повјерење, што се види по броју пријављених паса,“ рекао је Стевановић. Он се захвалио и Градској управи града Зворника на подршци за одржавање ове манифестације.

Покровитељ ове манифестације је град Зворник, а организатор Регионално кинолошко удружење „Канис“ из Зворника.

Изложба је одржана уз строго поштовање свих епидемиолошких мјера.

Pin It on Pinterest

Share This