Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Зворник, 08.01.2020.

Полагањем цвијећа на централни споменик за 1080 бораца Војске Републике Српске, који су погинули у одбрамбено отаџбинском рату, представници града Зворника, борачке популације, као и других градских организација и установа, обиљежили су Дан Републике Српске у Зворнику.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић рекао је данас да ће Република Српска бити јака онолико колико је будемо вољелии радили на њеном свакодневном развоју и напретку.

Стевановић је на пријему, који је организовао поводом 9. јануара – Дана Републике Српске, нагласио да је неопходно у наредном периоду да се озбиљном синергијом боримо за просперитетну и економски јаку Републику Српску.

„Република Српска је практично једна велика породица, а у породици први услов да буде напредна јесте слога, а други је појединачно максимално залагање сваког од чланова породице.  Само такве породице дуго живе, трају и опстају“, истакао је Стевановић.

Истичући да то жели и Републици Српској и свим народима који живе у њеним границама, Стевановић је рекао да у вријеме празника једни другима пожелимо  више заједничке слоге, љубави и поштовања, а највише рада на свакодневном подизању наше  будућности на један виши ниво.

Pin It on Pinterest

Share This