Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

         Редовна 36. сједница Скупштине града Зворника биће одржана у уторак, 29. септембра, а пред одборницима ће се наћи 22 тачке.

            Дневним редом је, између осталог, предвиђено разматрање Извјештаја о извршењу буџета града Зворник за период 1. јануар-30. јун 2020 године, Одлуке о усвајању Плана имплементације (од 2020. до 2022. године) „Стратегије интегрисаног развоја града Зворник за период 2018-2027 година“ као и Одлуке о куповини земљишта за изградњу водовода у МЗ Локањ. Одборници ће се изјасници и о извјештајима о реализацији Плана капиталних инвестиција 2019-2021. година и о остварењу Плана имплементације Стратегије интегрисаног развоја града Зворник за 2019. годину. Разматрање Акционог плана одрживог управљања енергијом и прилагођавања климатским промјенама Града Зворника (SECAP) за период до 2030. године такође је једна од тачака дневног реда.

Сједница ће због епидемиолошке ситуације у Републици Српској  бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења COVID-19 болести на радном мјесту.

Цјелокупан дневни ред и материјале за сједницу можете погледате овдје.

Pin It on Pinterest

Share This