Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » У уторак нерадан дан у Републици Српској

У уторак нерадан дан у Републици Српској

17.11.2023.

У складу сa Законом о празницима Републике Српске, 21. новембар 2023. године (уторак), Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у Босни и Херцеговини, је републички празник и нерадни  дан, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе у Влади Републике Српске.

Према Одлуци о радном времену у дане републичких празника Града Зворника дужне су да раде здравствене установе, апотеке и предузећа за снабдијевање водом, као и електричном енергијом, превоз путника, предузећа за одржавање путева и ватрогасна јединица. У овим предузећима, установама и организацијама обавезно је организовање рада и дежурства у обиму потребном за функционисање њихове основне дјелатности и за пружање неопходних услуга грађанима.

У уторак до 15.00 часова могу да раде продајни објекти претежно прехрамбене робе, киосци за продају штампе, бутици, продавнице цвијећа, фризери и услужне дјелатности, радионице одржавања и поправке моторних возила. Ова Одлука се не односи на угоститељске објекте, који могу да раде у радном времену за  радне дане утврђеним Одлуком о одређивању радног времена угоститељских објеката на подручју града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This