Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » У сриједу Дан отворених врата за предузетнике 

У сриједу Дан отворених врата за предузетнике 

02.11.2022.

Град Зворник у сриједу, 9. новембра, организује Дан отворених врата за предузетнике као механизам редовне комуникације, а с циљем сталног унапређивања квалитета услуга за привредне субјекте, а тиме и побољшања укупног пословног амбијента.

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић позвао је предузетнике да учествују на овом догађају.

 „На Дану отворених врата планирана је презентација наших досадашњих подстицајних мјера, а предузетници, уколико нису сагласни са њима, могу допринети да се измјени њихов садржај и износ средстава. Такође, у току је израда годишњег и средњорочног плана рада Градске управе, као и Нацрта буџета за 2023. годину, тако да је ово прилика да и у том погледу дају своје мишљење и сугестије,  те да  изнесу проблеме са којим се сусрећу приликом обављања своје дјелатности и приједлоге како их рјешавати“ – рекао је замјеник градоначелника. 

Дан отворених врата за предузетнике биће одржан у малој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова.

За учешће заинтересовани предузетници треба да поднесу пријаву на обрасцу који се може преузети овдје или у Градској управи Зворник – канцеларија број 37. Попуњен пријавни образац потребно је доставити најкасније 24 часа прије заказаног догађаја путем електронске поште на адресу razvoj@gradzvornik.org или у канцеларију број 37.

Pin It on Pinterest

Share This