Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У понедељак, 19. јула, и у уторак, 20. јула, у времену од 19:00 до 23:00 часа на територији града Зворника биће вршена дезинсекција комараца на потезима највећих жаришта поступком замагљивања пиретроидима.

За 19. јул уништавање је предвиђено у насељеним мјестима Дрињача, Дивич, Цер и град, а за 20. јул у Каракају, Економији, Улицама и Челопеку.

Становништво, нарочито особе склоне алергијама и срчани болесници, упозоравају се да се за вријеме замагљивања склоне, те да затворе прозоре на стамбеним објектима. Излазак се препоручује након нестанка магле.

За вријеме замагљивања возачи треба да смање брзину на минималну због отежане видљивости на путу, а власници пчела да пчелињаке држе затворене све до потпуног нестанка магле из подручја дјеловања биоцида у насељу или да у вријеме предвиђено за третирање буду у пчелињацима како би радници „Санитације“ на вријеме зауставили апарате на том потезу.

У случају лоших временских услова дезинсекција ће бити обављена првих наредних повољних дана.

Уништавање комараца обавиће Д.О.О. „Санитација“ Зворник, а додатне информације могу се добити код координатора акције Стефана Перића, тел. бр. 066/667-045.

Pin It on Pinterest

Share This