Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Традиционалном манифестацијом „Цртамо свом граду“ малишани Дјечијег вртића „Наша радост“ честитали су јутрос Дан града Зворника.

Дио улице Светог Саве данас од 09:00 до 10:00 часова био је затворен за саобраћај јер су у том периоду малишани Дјечијег вртића „Наша радост“, поводом Дана града, цртали свом граду.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић са замјеником Бојаном Ивановићем и ове године дружио се са најмлађима.

Он је подсјетио да обиљежавање Дана града почиње увијек сусретом са најмлађим суграђанима који су будућност и снага Зворника.

„Најљепша могућа порука и честитка свим нашим суграђанима јесте од наших најмлађих који су данас изашли да цртају по главној градској улуци и тако пожеле срећан рођендан свом граду. Захвалан сам запосленима у вртићу, што воде бригу о малишанима, што смо у вријеме пандемије сачували здравље свих и што генерално Зворник спада у сами врх, да кажем и европских градова, по броју дјеце обухваћене предшколским образовањем, јер смо ми, практично, свакој породици на територији нашег града дали прилику да упишу своју дјецу. Програм финансира искључиво Градска управа. Захвалан сам и руководству и свим запосленима, што то прилагођавање наших најмлађих суграђана наставном процесу који их чека подржавају. То даје своје видљиве резулатте и у каснијем образовању наше дјеце.“

На улицу је изашло око 150 дјеце који су на свој начин, са пуно емоција, честитали рођендан свом граду, рекао је директор вртића Вукомир Станковић.

„Ово је десети пут да се оваква манифестација организује, а једино је прошле године, због пандемије вируса корона, нисмо имали. Наш град је познат по томе да малишани овдје имају све привилегије у смислу да Градска управа стално улаже у побољшање услова и обезбјеђивање потребних капацитета за смјештај малишана у предшколске установе.“  

Pin It on Pinterest

Share This