Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Редовна сједница Скупштине града Зворника биће одржана сутра са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе.

Одборници ће разматрати извјештаје: о извршењу буџета Града Зворник за период 1. јануар-31. март 2021. године,  о реализацији Плана капиталних инвестиција (2020-2022), као и о остварењу Плана имплементације Стратегије интегрисаног развоја града Зворника за 2020. годину.

На дневном реду наћи ће се и приједлози одлука о утврђивању критеријума и расписивању јавног огласа за избор и именовање директора ЈУ „Туристичка организација града Зворник“, о уступању пословног простора на привремено кориштење и управљање Градском удружењу пензионера Зворник Мјесни одбор Петковци, као и Информација о стању локалних и некатегорисаних путева на подручју града Зворника, разрјешење, избор и именовање.

Приједлози одлука о продаји земљишта кп.бр.917/3 КО Зворник-град непосредном погодбом ради комплетирања парцеле, о куповини земљишта означеног као кп.бр.2349/5 КО Каменица и о продаји непокретности кп.бр. 148/4, 148/12 и 148/16 КО Табанци и прихватању преноса без накнаде непокретности кп.бр.148/9 КО Табанци такође су предвиђени дневним редом.

Због епидемиолошке ситуације у Републици Српској сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This