Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Традиционално Златне руке у Зворнику

Традиционално Златне руке у Зворнику

22.06.2023.

Туристичка организација града Зворник данас по 14. пут одржава традиционалну манифестацију „Златне руке – Зворник 2023“.

Манифестација представља спој традиције и културе, на њој поред зворничких стваралаца, прилику да се представе имају и учесници других градова, како из Републике Српске, тако и Србије.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић поздравио је све учеснике и позвао их да се врате и следеће године, а посебно се захвалио Туристичкој организацији града Зворник, која је приредила овако лијеп догађај.

„Бројни излагачи из Зворника и регије данас имају прилику да изложе своје производе, односно, рукотворине које сами израђују, а наравно наши суграђани имају могућност да то виде и купе. Велику захвалност упућујем Туристичкој организацији, која ову манифестацију 14. година успјешно организује, да она постаје наша традиција“, истакао је градоначелник Ивановић.

Директор Туристичке организације града Зворник Ивана Ђокић Милановић, рекла је да манифестација промовише етно вриједности, рукотворине и све оно што представља предмет интересовања туриста.

„Ова манифестација његује традицију, традиционалне производе, сувенире и оно што туристи радо купују. На моје велико задовољство ове године имамо рекордан број учесника, 32 излагача, који нам долазе из Бијељине, Бањалуке, Малог Зворника, Љубовије и наравно из Зворника. Оно што ме посебно радује, јесте, да се они сваке године враћају на нашу манифестацију“, нагласила је Ђокић Милановић.

Изложба народних рукотворина, која има продајни карактер омогућава Зворничанима и гостима да виде разнолику понуду ручних радова.

Pin It on Pinterest

Share This