Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Најаве
  6.  » Сутра засиједа градска Скупштина

Сутра засиједа градска Скупштина

06.09.2023.

У четвртак, 7. септембра, биће одржана 21. редовна сједница Скупштине града Зворника. Одборници ће разматрати извјештаје о извршењу буџета за првих шест мјесеци текуће године и о реализацији Плана капиталних инвестиција 2022-2024 година, те приједлоге Одлуке о расподјели суфицита по годишњем финансијском извјештају градског буџета за 2022. годину  и Одлуке о уклањању објеката у граду Зворнику ради изградње паркинг простора.

На дневном реду наћи ће се и приједлози одлука о расписивању лицитације за продају пословног простора у Зворнику, о оснивању организационе јединице Дјечијег вртића „Наша радост-3“, те Одлуке о измјени дијела Регулационог плана ужег урбаног подручја града Зворника и дијела индустријске зоне Бирач-Каракај.

Информација о стању водоснабдијевања и пружању других комуналних услуга на подручју града и Информација о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју града Зворника за период од 1. јануара до 30. јуна 2023. године, те приједлози одлука о прихватању поклона непокретности означених као кп.бр. 1067/3 КО Крижевићи, о продаји непокретности кп.бр 526/16 КО Зворник град непосредном погодбом ради комплетирања грађевинске парцеле и о куповини непокретности означених као кп.бр. 1371/2 КО Зворник град такође су тачке дневног реда сутрашње сједнице која ће бити одржана у великој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова.

Pin It on Pinterest

Share This