Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Сутра сједница градске Скупштине

Сутра сједница градске Скупштине

15.05.2023.

У уторак, 16. маја, са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе биће одржана 19. редовна сједница Скупштине града Зворника. На дневном реду је 30 тачака међу којима извјештаји о извршењу буџета Града Зворника за прошлу годину и за прва три мјесеца текуће године,  као и  Извјештај о стању судских и других предмета у којима се као једна од страна појављује Град Зворник за период 1. јануар – 31. децембар 2022. године, те Приједлог Одлуке о додјели градских награда и признања.

Одборници ће разматрати и приједлоге одлука о прихватању кредитног задужења за пројекат „Изградња водоводног система Пилица-Локањ“, фаза 2, о основаности иницијативе за покретање поступка додјеле концесије за експлоатацију карбонантне сировине – кречњака на локалитету „Градац“, те неколико приједлога одлука о продаји непокретности непосредном погодбом ради комплетирања грађевинске парцеле.

Извјештај о раду градоначелника и Градске управе Зворник за 2022. годину такође ће бити на дневном реду, као и  извјештаји о раду са финансијским извјештајем установа чији је оснивач Град Зворник и извјештаји о пословању са финансијским извјештајем АД „Водовод и комуналије“, о раду са финансијским извјештајем АД „Зворник стан“ и Информација о раду Регионалне депоније за прошлу годину.

Пред одборницима ће се наћи и Информација о усвајању Мапе пута дигиталне трансформације Града Зворника, Акциони план за спровођење Стратегије интегрисаног развоја града Зворника (2018-2027) за период 2024-2026. година и Информација о организованости, опремљености и функционисању цивилне заштите на подручју града.

Разматраће и информације о стању малољетничке деликвенције за 2022. годину, о стању локалних и некатегорисаних путева на подручју града, као и о стању улица, тротоара и саобраћајне сигнализације у граду са приједлогом мјера.

Приједлози одлука о лицитацији возила возног парка Градске управе, о именовању Савјета плана за праћење израде Зонинг плана подручја у обухвату граничног прелаза Шепак (Средњи Шепак) Брањево – Доња Пилица са израдом плана парцелације насеља Брањево и о именовању Савјета плана за праћење измјене дијела Плана парцелације насеља „Улице“ – Зворник и разрјешење, избор и именовање такође су тачке дневног реда 19. редовне сједнице Скупштине града.

Pin It on Pinterest

Share This