Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Најаве
  6.  » Сутра последња овогодишња сједница Скупштине града

Сутра последња овогодишња сједница Скупштине града

29.12.2021.

Сједница Скупштине града Зворника, 9. по реду, биће одржана у четвртак, 30. децембра, у великој сали Градске управе са почетком у 10:00 часова.

Одборници ће разматрати приједлоге одлука о усвајању Буџета града Зворника за 2022. годину,   висини вриједности непокретности по зонама на територији града на дан 31. децембар текуће године, као и приједлог Одлуке о допунама Одлуке о субвенцији трошкова у поступку легализације бесправно изграђених индивидуалних стамбених  и индивидуално стамбено-пословних објеката.

Дневним редом је предвиђено и разматрање стања о снабдијевању електричном енергијом на подручју града, Информације о стању пописа и уписа имовине Града Зворника, Извјештаја  о изградњи у 2021. години, Програма рада Скупштине града Зворник за 2022. годину, као и приједлога Одлуке о продаји земљишта означеног као кп.бр. 7349/10 КО Зворник ради комплетирања грађевинске парцеле,  

На последњој овогодишњој сједници пред одборницима ће се наћи и годишњи програми рада и финасијски планови за 2022. годину јавних установа чији је оснивач Град Зворник и то „Дома здравља“, Дјечијег вртића “Наша радост“, „Центра за социјални рад“, „Рекреативно спортског центра, „Дома омладине“,  „Дома за старија лица“, „Туристичке организације“ и „Народне библиотеке и музејске збирке“.

Сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This