Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У уторак, 29. децембра, са почетком у 10:00 часовау великој сали Градске управе биће одржана 39. редовна сједница Скупштине града Зворника.

Предвиђене су следеће тачке: Приједлог Одлуке о усвајању  ребаланса буџета града Зворника за 2020. годину, Приједлог Одлуке о измјени одлуке о извршењу буџета града Зворника за 2020. годину,   Приједлог Одлуке о висини вриједности непокретности по зонама на територији града на дан 31.12.2020. године, Приједлог Одлуке о продаји земљишта кп.бр 7339/2 КО Зворник непосредном погодбом ради комплетирања парцеле. Одборничка питања, Информација о стању пописа и уписа имовине града Зворника-земљиште, јавна добра, објекти и средства у припреми, станови и остали простори, Информација о грађењу на подручју града Зворника и годишњи  програми рада и финансијског плана за 2021. годину јавних установа чији је оснивач град Зворник такође су тачке предвиђеног дневног реда.

Сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This