Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Прва редовна сједница Скупштине града Зворника биће одржана у сриједу, 17. фебруара, са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе Зворник.

Нови одборнички састав разматраће приједлоге Одлуке о усвајању Нацрта буџета града Зворник за 2021. годину, Одлуке о усвајању плана коришћења средстава привредних друштава и других правних лица која имају сједиште на подручју града Зворник за реализацију посебних мјера заштите од пожара за 2021. годину, Одлуке о коришћењу средстава наплаћених од новчаних накнада по основу промјене намјене пољопривредног земљишта у непољопривредно у 2021. години, као и Одлуке о утврђивању просјечне коначне грађевинске цијене корисне површине стамбеног и пословног простора у 2020. години.

На дневном реду биће и приједлози Одлуке о прихватању гранта заједничког Европског фонда за западни Балкан за финансирање пројекта  изградња водоводног система Локањ – Пилица Фаза 1 и постројења за пречишћавање отпадних вода за насеље Табанци, Одлуке о измјени и допуни Одлуке о утврђивању висине основне плате и других права из радног односа функционера града Зворника, Одлуке о начину примопредаје дужности у случају престанка мандата, те Одлуке о утврђивању критеријума и расписивању Јавног конкурса  за избор и именовање  секретара Скупштине града Зворника.

Одборничка питања, Приједлог Програма рада Скупштине града Зворник за 2021. годину, именовање в.д. начелника градских одјељења и служби и скупштинских комисија такође су на дневном реду првог засједања локалног парламента.

Због епидемиолошке ситуације у Републици Српској сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This