Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Комисија за стипендијe Града Зворникa објавила је данас прелиминарне ранг листе за додјелу студентских стипендија у школској 2020/21 години којим су обухваћена 224 студента.

За ову намјену из градског буџета биће издвојено 200.000 КМ.

Прелиминарним листама обухваћена су: сви студенти са просјеком преко 8,5 који испуњавају услове Конкурса-134 студента, свих 17 вуковаца који испуњавају услове Конкурса, свих пет студената са сметњама у развоју или без оба родитеља који су конкурисали, шест студената из категорије дјеца погинулих бораца и ратних војних инвалида, првих пет студената прве године Технолошког факултета у Зворнику који имају најбољи просјек оцјена из средње школе, 37 студената из категорије слабог материјалног стања, првих 10 студената са ранг листе мастер студија. По одлуци градоначелника одобрене су стипендије за још 10 студената из различитих категорија.

Студентима са просјеком преко 8,5, студентима прве године факултета који су били вуковци у средњој школи, студентима са сметњама у развоју или без оба родитеља и на мастер студијама биће исплаћено 1.000 КМ, односно по 100 КМ током 10 мјесеци.  

За студенте из категорије дјеца погинулих бораца и ратних војних инвалида и студенте прве године Технолошког факултета у Зворнику стипендија износи 500 КМ, а за студенте слабог материјалног стања 300 КМ и биће исплаћене једнократно.

Рок за приговор је седам дана од дана објављивања прелиминарних ранг листа.

Прелиминарне ранг листе објављене су на огласној табли и званичној интернет страници Града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This