Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Сједница Скупштине града у сриједу
Сједница Скупштине града у сриједу

У великој сали Градске управе Зворник сутра са почетком у 10:00 часова биће одржана 17. редовна сједница локалног парламента.

Одборници ће разматрати  приједлоге одлука о усвајању буџета града Зворникa за 2023. годину, о извршењу буџета града Зворникa за 2023. годину, те о утврђивању пореске стопе за опорезивање непокретности и о висини вриједности непокретности по зонама на територији града на дан 31. децембар 2022. године.

На дневном реду биће и приједлози одлука о усвајању Плана капиталних инвестиција 2023-2025. година, као и о измјени Одлуке о утврђивању критеријума категоризације спортова, спортских грана, услова за финансирање спорта и расподјели средстава спортским организацијама града Зворника за 2022. годину,те Извјештај о изградњи у граду Зворнику у текућој години, Програм рада Скупштине града Зворник за наредну годину и Информацијa о стању пописа и уписа имовине града Зворника, земљишта, јавних добара, објеката и средстава у припреми, станова и осталих простора.

Одлуке о висини накнаде коју остварују предсједници Савјета мјесних заједница на подручју града Зворникa, о висини накнаде за рад чланова Градске изборне комисије Зворник, о заштити изворишта Сопотник и о куповини земљишта означеног као кп. бр. 579/2 КО Локањ такође ће бити тачке сутрашње сједнице Скупштине града Зворника.