Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

11.03.2020. године

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић и градоначелник Зворника Зоран Стевановић разговарали су данас у Зворнику о сарадњи локалне самоуправе и Народне скупштине, о раду локалног парламента, те о ситуацији везаној за вирус корона.

Чубриловић је истакао да Зворник има срећу да се на његовом челу налази  привредник који је ушао у рјешавање проблема који интерсују грађане, човјек који је знао да нађе и који је нашао партнере са којима има стабилну скупштинску већину.

„Заиста је задовољство да су овдје сједнице Скупштине толико добро припремљене да не трају дуже од сат времена и та ефикасност која је постигнута на локалном нивоу требало би да буде узор и другим локалним заједницама, па и већим парламентима, да рационалније користе вријеме у циљу ефикаснијег рада.“

Градоначелник је је истакао да изузетно цијени Чубриловића и његов досадашњи рад и као министра у Влади Републике Српске и као предсједника Народне скупштине.

„Наша досадашња сарадња је била одлична и очекујемо да тако буде и убудуће, а на добробит свих наших грађана.“

Предсједник Народне скупштине и градоначелник позвали су грађане да се придржавају упутстава и препорука у вези са вирусом корона.

„Мислим да су мјере које се предузимају и на локалном нивоу веома битне и ја бих и овом прилику искористио да позовем све грађане да се придржавају упута здравствених радника и свега онога што државне институције предузимају. Корона вирус је нешто ново, појавио се у многим земљама и нанио многе проблеме  и веома је важно примјењивати мјере које држава тражи од грађана – поручио је Чубриловић.

Pin It on Pinterest

Share This