Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Број: 02-055-1-101/2020
Датум: 23.06.2020. године

Вирус корона потврђен је код још седам особа на подручју града Зворника. Хигијенско епидемиолошка служба Дома здравља Зворник укупно је тестирала 768 особа. У Зворнику је позитивно 51, а још четири резултата се очекују.

У COVID одјељењу Болнице у Зворнику смјештено је пет пацијената од којих су три позитивна на вирус корона. Након што су три пацијента јуче пребачена у карантин у Бијељини примљена су два нова са упалом плућа. Њихов брзи тест је негативан, чека се резултат PCR теста.

Синоћ је урађено друго тестирање за 10 и прво тестирање за четири пацијента смјештена у Републичком карантину у „Дому за ученике Бијељина“ у Бијељини.

Комунална полиција контролише провођење мјере кућне изолације за 381 лице на подручју Зворника, док је за 26 особа иста мјера истекла.

Градски штаб за ванредне ситуације града Зворника апелује на грађане да поштују мјеру кућне изолације, одржавају прописану физичку дистанцу од два метра и носе заштитну маску у затвореном простору.

Будимо одговорни према себи и другима, избјегавајмо јавна окупљања и допринесимо стабилизацији епидемиолошке ситуације у граду.

                                                                                                                         ГРАДОНАЧЕЛНИК
Зоран Стевановић

Pin It on Pinterest

Share This