Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Број:02-055-1-36/2020
Датум, 07.04.2020. године

У локалном карантину у Студентском центру овог јутра налази се 38 лица, док је у граничном карантину још двоје који чекају премјештање у карантине локалних заједница. Према извјештају Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља Зворник у кућној изолацији на подручју града налази се 221 лице, док је мјера самоизолације завршена за 922 особе.

На подручју града Зворника 48 лица негативно је на вирус корона, једно лице је од раније позитивно, а за њих пет (5) резултати се очекују у наредним данима.

Комунална полиција града Зворника у претходна 24 сата имала је 82 контроле, од чега је контролисано 14 возача и све контроле су уредне. Полицијски час прекршило је једно лице, а шест (6) особа старијих од 65 година прекршиле су мјеру забране кретања, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Тржишна инспекција врши појачану контролу радњи које су се одјавиле а наставиле да раде, што је посебно изражено код такси превоза. Према подацима надлежног одјељења Градске управе града Зворник, број трајно одјављених радњи у Зворнику није се повећао у периоду пандемије у односу на вишемјесечни просјек.

На граничним прелазима у протекла 24 часа евидентирано је укупно 452 преласка границе у оба смјера.

Волонтерски сервис града Зворник који броји  31 активног волонтера у 24 часа имао је 11 интервенција.

До сада изречене мјере и наредбе остају на снази до 13.04.2020. године. Апелује се на грађане да поштују наредбе и превентивне хигијенске мјере.

ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ, БУДИТЕ ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ПРЕМА ДРУГИМА.

                                                                                                                             ГРАДОНАЧЕЛНИК
Зоран Стевановић

Pin It on Pinterest

Share This