Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Припадници Републичке управе цивилне заштите данас су извршили дезинфекцију зграда Основне школе „Свети Сава“, Дјечијег вртића „Наша радост“, обје средње школе, Градске управе, Полицијске управе, Основног суда, Поште, Болнице и Дома здравља.  

Замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић рекао је да је ова активност спроведена по Закључку Републичког штаба за ванредне ситуације којим је наређено Републичкој управи цивилне заштите да заједно са цивилном заштитом градова и општина хитно изврше дезинфекцију објеката у којима се дешавају масовнија окупљања грађана.

„Хитна дезинфекција се, као и све друге мјере које спроводимо, врши се с циљем спречавања даљег ширења вируса корона. Овом приликом се захваљујем Републичком штабу за ванредне ситуације и Републичкој управи цивилне заштите, а Градска управа ће дезинфекцију сутра наставити у свим осталим основним школама и подручним одјељењима, као и дјечијим игралиштима.“

Замјеник градоначелника је саопштио да су већ синоћ предузеће „Водовод и комуналије“ и Служба професионалне ватрогасне јединице обавили дезинфекцију улица, тротоара и шеталишта у града.

Он је нагласио да ће, све док буде потребе за тим, редовно бити вршена дезинфекција установа и јавних површина што ће се финансирати средствима градског буџета. 

Pin It on Pinterest

Share This