Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У уторак, 30. новембра, у великој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова биће одржана 7. редовна сједница Скупштине града Зворника на којој ће одборници разматрати приједлоге одлука о усвајању Нацрта ребаланса буџета града Зворника за 2021. годину,  куповини пословног простора за потребе ЈУ Центар за социјални рад,  замјени земљишта са Доо „Фагум нови“ Зворник, заштити изворишта „Ђевање“, те приједлог Одлуке о измјени Одлуке о замјени земљишта са Момчилом Радовићем из Јардана.

На дневном реду наћи ће се и приједлог Програма рада зимског одржавања градских улица, тротоара, паркова, приградских насеља и локалних путева на подручју града Зворника за 2022. годину, као и Извјештај о успјеху ученика у прошлој и упису ученика у основним и средњим школама за школску 2021/22 годину.

Разматрање информација о стању у привреди и запошљавању града Зворника на дан 30. септембра текуће године, о стању водоснaбдијевања на подручју града Зворник, као и пружању других комуналних услуга,  стипендирању студената из буџета града Зворника у школској 2020/21. години и Информације о програмима рада Средњошколског центра „Петар Кочић“ и Техничког школског центра за 2021/22 школску годину такође су тачке дневног реда.

Сједница ће бити организована у складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона и Упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство“ за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.

Pin It on Pinterest

Share This