Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Различити садржаји четвртог дана Зворничког љета  

Различити садржаји четвртог дана Зворничког љета  

05.08.2022.

На љетњој бини поред ријеке Дрине вечерас је пјевао Митар Мирић за бројне обожаваоце његових пјесама.  Како је рекао, он се у Зворнику гдје је већ наступао осјећа одлично.

„Ја сам овдје стари, био сам више пута, увек је предивно. Свиђа ми се и овај простор поред Дрине и уопште Зворник као град“ – рекао је Мирић који је пјевао своје старе и нове хитове.

А традиционални Биоскоп на отвореном по први пут је у оквиру Зворничког љета организован на Ђурђев Граду. У необичном и прелијепом амбијенту, међу  средњевјековним зидинама приказан је филм „Не играј на Енглезе“. Зворничка публика већ сутра имаће прилику да погледа још један филм, „Хоћу мужа“, чија ће пројекција бити на кошаркашком игралишту код Основне школе „Свети Сава“.

 Данас је први пут одржана и Улица меда гдје су промовисани мед и други здрави пчелињи производи. На градском шеталишту представило се 10 зворничких медара, а идеја је потекла од Удружења пчелара „Багрем“ и њиховог предсједника Зорана Бирчаковића. Сви заинтересовани могли су од 14:00 до 21:00 часа да виде и купе различите пчелиње производе, али и да сазнају све оно што их је интересовало о меду. Улица меда биће одржана и 7. августа.

И зворнички малишани уживали су данас, као и претходна два дана у програму који је за њих припремљен. Позориште „Маслачак“ из Бијељине на платоу испред Основне музичке школе окупило је мале Зворничане који су дошли да погледају представу „Маша и медо“, рађену по омиљеном цртаном филму. Маша прави проблеме, меда их рјешава, а као што је случај са већином њихових представа и у овој је остварена интеракција са дјечицом.

Pin It on Pinterest

Share This